HÍREK

 

Tisztelt Hallgatók és Ügyfeleink!

 

 

 

A jelenlegi rendkívüli helyzetre tekintettel az Idegen Nyelvi Központ ügyélszolgálatán a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel. A telefonos ügyfélfogadási idő az alábbiak szerint módosul: HÉTFŐ-PÉNTEK 8:00-16:00 ÓRA. Ezen kívül természetesen elektronikusan is elérhetnek bennünket (inyk@uni-sopron.hu).

 

Az INYK nyelvtanár munkatársainak elektronikus elérhetősége a Magunknak>Munkatársak menüpontban található. Keressenek bennünket bátran, ha úgy érzik, segítségre van szükségük.

 

 

 

Vigyázzanak magukra és másokra is!

 

 

 

Üdvözlettel:

 

Idegen Nyelvi Központ munkatársai
KITEX / ORIGÓ / ÖSD = TELC

áprilisi vizsgák elhalasztása

A hétvégén kiadott kormányrendelet alapján az áprilisi nyelvvizsgákat az egész országban bizonytalan időre elhalasztjuk.

A vizsgákat nem töröljük. A jelentkezőket értesítjük majd a vizsga megtartásáról.
ZÖLD ÚT VIZSGARENDSZER

Komplex nyelvvizsgarendszer kettéválasztása

Tájékoztatjuk leendő vizsgázóinkat, hogy az eddig kizárólag komplex nyelvvizsgarendszerként működő Zöld Út vizsgarendszerben a 2019. őszi vizsgaidőszaktól kezdve külön írásbeli és külön szóbeli vizsga is tehető. Az eredményszámítás módja komplex vizsgák esetén változatlan, azaz a sikerességhez összességében kell elérni a 60%-ot. A vizsga félig sikeres, ha a vizsgázó csak az írásbeli vagy csak a szóbeli vizsgán éri el a 60%-ot. Mindkét esetben szükséges elérni a sikerességhez továbbra is a készségenkénti minimum 40%-ot.